Hvem står bag Sasha Moda?


Jeg er en ung kvinde på 21 år ved navn Sasha og jeg startede Sasha Moda med visionen om at inspirere og komplementere et gennemtænkt og glamourøst smykkeskrin,  som passer til alle lejligheder. 


Virksomheden blev etableret i begyndelsen af ​​2022, og siden da har mit hovedfokus været at udvikle og forhandle allergivenlige smykker til en overkommelig pris.


 

V&B

Vilkår & Betingelser

GENEREL INFORMATION 

Sasha Moda

Lagerbaseret i 9000 Aalborg, Danmark.

Endnu ikke en fysisk butik

2 forhandlere i Aalborg: We Love Shoes & Fashion og your 2hand closet 

CVR: 43101390

Telefon: +45 22 89 98 25

E-mail: online-shop@sashamoda.dk


PRISER


Hos Sasha Moda tager vi hensyn til eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbliver vi vores rettigheder til at ændre vores priser uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer


BETALING


Hos Sasha Moda kan du betale med VISA, Mastercard, Mobilepay og med Bankoverførsel. Hvert beløb er opgjort i DKK og er altid inklusiv moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


LEVERING


Sasha Moda bestræber sig på at sende ordrer afgivet før kl. 10:00 samme dag, ordrer derefter afsendes den følgende hverdag. Ordrer indenfor Danmark afsendes med DAO og fragtpriser starter ved 30 kr. Derudover vil enhver pakke blive leveret til den leveringsadresse, der er angivet på bestillingstidspunktet. Stigende lande Sasha Moda hidtil sender til er: Sverige, Norge, England, Italien, Spanien og Tyskland. Fragtprisen til udlandet starter ved 60 kr. og leveringstiden er mellem 7-15 hverdage. Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken leveret til nærmeste pakkebutik, som du vil blive informeret om og hvis der opstår problemer kontakt kundeservice. Varer leveres alle ugens dage og dine varer bliver leveret 2-5 dage efter bestilling. (Vi tager dog ikke ansvar for, at postvæsenet ikke altid holder deres ende og aftalen).


KLAGE RET


Vi tilbyder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder materiale- og/eller fabrikationsfejl. Du kan få varen repareret, ombyttet, rabat, et gavekort og i nogle tilfælde pengene tilbage. Alt afhænger af den konkrete situation, som vi vil forsøge at løse med omhu på bedst mulig måde. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget af forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal annoncere i "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/fejlen. Sasha Moda vil dække returneringsomkostningerne i et rimeligt omfang.
For returnering, reklamation og brug af fortrydelsesretten sendes til:


Sasha Moda
Møllegade 19 
9000 Aalborg


Forsendelser accepteres ikke pr. efterkrav.


TILBAGEBETALING


Hvis der er tale om tilbagebetaling, bedes du medtage bankoplysninger for kontonummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan videregives uden risiko pr. e-mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive brugt til vores opfyldelse og refusion.


FORTRYDELSESRET


Der er 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.
-Får det sidste produkt i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige produkter, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller i flere partier.
-Får fysisk besiddelse af sidste parti eller sidste del, når der er tale om en aftale om levering af varer bestående af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse i tilfælde af regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger er dit eget ansvar. Fortrydelser skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal sendes til Sashamoda@yahoo.com. I beskeden skal du gøre det klart, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde vedlagte returseddel og returnere varen til:


Sasha Moda
Møllegade 19 3th
9000 Aalborg.


VARER MED UNDTAGELSE AF FORTRYDELSESRETTEN


Følgende produkttyper er ikke inkluderet i fortrydelsesretten:
- Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
-Forseglede varer, som af hensyn til sundhedsbeskyttelse eller hygiejne ikke er egnede til returnering, og hvor forseglingen er brudt efter levering.
-Varer, der på grund af deres natur er uløseligt blandet med andre ved levering.
- Varer, hvor forseglingen er brudt.
-Udført ikke-finansielle ydelser, hvis leveringen af ​​ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når ydelsen er fuldt ud udført.
-Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på fysisk medie, såfremt udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at han derved mister sin fortrydelsesret.
-Aviser, blade eller blade har dog indgået abonnementsaftaler på sådanne udgivelser.
-Aftaler indgået på offentlig auktion.
-Varer, der forringes eller ældes hurtigt.


RETURNERING


Du kan sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har udnyttet din fortrydelsesret. Du skal selv afholde de direkte omkostninger i forbindelse med returneringen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er forsvarligt pakket ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Fragten vil gå hurtigere, hvis du også udfylder og vedhæfter vores fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varerne fra leveringstidspunktet til vi har modtaget dem retur.
Vi modtager ikke pakker sendt med efterkrav.


VARENS TILSTAND VED RETURNERING


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og måde at fungere på. Du kan med andre ord prøve produktet, som om du prøvede det i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet ud over det, der er beskrevet ovenfor, anses den for brugt. Hvilket betyder, at hvis du fortryder købet, får du kun en del eller intet af købsbeløbet tilbage, afhængig af varens handelsværdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at få det fulde købsbeløb tilbage, skal du teste produktet uden egentlig at bruge det.


REFUNDERING


Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt os, tilbage. Ved et værdifald, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet. Ved udnyttelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (bortset fra ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og senere end 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at udøve fortrydelsesretten. Tilbagebetalinger foretages med samme betalingsmiddel, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har accepteret noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du tidligere har fremlagt dokumentation for, at du har returneret den.


POLITIK FOR PERSONOPLYSNINGER


For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:


Navn
Adresse
Telefonnummer
Email adresse
Samt oplysninger om, hvad du har købt